Verzenden en leveren

Verzenden is gratis voor een bestelbedrag vanaf €50. Heb je een bestelling lager dan dit bedrag dan zullen onze standaard verzendkosten worden aangerekend en deze bedragen €5,70 voor leveringen in België. Voor leveringen in andere landen, gelieve ons te contacteren.

We streven ernaar om jouw bestelling binnen 2 werkdagen klaar te hebben voor verzending.

We werken samen met Bpost en zij bezorgen op werkdagen tussen 08.00u. en 17.00u. Als je niet thuis bent op het moment van de bezorging, dan wordt jouw bestelling op een veilige plaats gelegd indien je dit zelf hebt aangegeven. Anders kan je deze steeds komen ophalen in het dichtstbijzijnde afhaalpunt.

Heb je vragen over je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.

Retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product terug te sturen. Gebruik het adreslabel dat u vindt bij het retourformulier en kleef het op de verpakking. Vul het retourformulier in en zend het samen met de (beschadigde) bestelling of product(en) in hun originele staat en verpakking via het postkantoor aan ons terug. Bewaar het verzendbewijs goed. Stuur een e-mail naar info@happyhomehappymind.be met eventueel fotomateriaal en wij bekijken de best mogelijke oplossing.

Terugbetaling

 •  Wanneer betalen we terug?

  We maken de door jouw gemaakte kosten (aanschafkosten en originele verzendkosten) binnen 14 dagen na herroeping naar je over.

 • Wat krijg je terug?

  Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug, inclusief de origineel betaalde verzend- en betaalkosten.

 • Waar ontvang ik het teruggestorte bedrag?

  Wij storten het bedrag op dezelfde manier terug zoals je hebt afgerekend. Lukt dit niet? Dan nemen we contact met je op.

 • Kosten voor het retour sturen?

  De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Stuur je een product terug omdat dit beschadigd of verkeerd geleverd is? Dan vergoeden wij deze kosten achteraf.

Inschrijven

Voor nieuwsbrief